Εφαρμογή
Γραφείο Πρακτικής Άσκησης
Γενικά
Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης και Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τμήμα Μηχανικών Ενεργειακής Τεχνολογίας Τ.Ε.

 CGN (Αφοι Γ κ Ν Χριστόπουλοι κ σια ΟΕ)

Δραστηριοποιούμαστε στα ακόλουθα αντικείμενα:

- Ενεργειακές Εφαρμογές 

(Φυσικό αέριο, Φωτοβολταικά και Εξοικονόμηση ενέργειας).www.Cgn.gr

- Ανάπτυξη καινοτόμου πρότζεκτ που αφορά σε σύστημα ηλιακής φόρτισης (τοποθέτηση ηλιακών φορτιστών σε ομπρέλες για τουριστικά θέρετρα και beach bars) www.f25.gr

- Εμπόριο υφασμάτων και εξοπλισμού για aerial yoga και yoga γενικότερα. (αποκλειστικότητα σε Ελλάδα - salachi aerial living).

Στα πλαίσια αυτών των δραστηριοτήτων θα θέλαμε να εντάξουμε στην ομάδα μας φοιτητές για να εκπληρώσουν την πρακτική τους άσκηση, να λάβουν γνώσεις και προυπηρεσία και να αναπτυχθούν στην εταιρεία μας.

Αναζητούμε :

- φοιτητή/τρια μηχανολόγο/ηλεκτρολόγο ή ενεργειακό μηχανικό ιδανικά με κατετεύθυνση ενέργεια για εκπόνηση μελετών φυσικού αερίου και συναφείς αρμοδιότητες.

-φοιτητή/τρια μηχανολόγο/ηλεκτρολόγο ή ενεργειακό μηχανικό ιδανικά με κατευθυνση ενέργεια για φωτοβολταικά, net metering και εξοικονόμηση κατ´οίκον

- φοιτητή/τρια σε marketing ώστε να ασχοληθεί με το digital marketing campaign όλων των δραστηριοτήτων

- φοιτητή/τρια με σχολές σχετικές με διαχείριση επιχειρήσεων ή οικονομικά. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ αναφέρεται σε εξάπλωση δραστηριότητας που αφορά εξοπλισμό aerial yoga, yoga και ανάπτυξη αιώρων (αντιπρόσωποι ελλάδος και προσπάθεια εξάπλωσης) οπότε το όποιο ενδιαφέρον με yoga, aerial yoga θα εκτιμηθεί χωρίς αυτό σαφώς να αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση.

Η έδρα μας βρίσκεται στην Αθήνα στους Αμπελόκηπους και στα Πετράλωνα.

Βρίσκομαι στη διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες.

Christopoulos Nikos

Managing Director 

 

Mob:   +30 6977275970

E-mail:    nc@cgn.gr

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη