Εφαρμογή
Γραφείο Πρακτικής Άσκησης
Γενικά
Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.

Η εταιρία Computer Genius με έδρα τα Βριλήσσια Αττικής ,με επταετή δραστηριότητα στον χώρο της τεχνολογίας και  η οποία εξειδικεύεται στον τομέα της εμπορίας και επισκευής υπολογιστών , tablet , κινητών  και λοιπών ειδών πληροφορικής  παρέχει την εξής ανακοίνωση  .  Στα πλαίσια του μετασχηματισμού της και της ανάπτυξής νέων τομέων δραστηριοτήτων ζητά   άτομο για εκπαίδευση και πρακτική άσκηση από τον κλάδο  πληροφορικής  τεχνικών υπολογιστών και δικτύων .

Πιο αναλυτικά ο υποψήφιος συνεργάτης αφού προηγηθεί εκπαίδευση στα συστήματα και τις διαδικασίες της εταιρίας θα κληθεί να αναδείξει τις δημιουργικές του ικανότητες στα πλαίσια της καθημερινής λειτουργίας της επιχείρησης. Το   άτομο αυτό  θα απασχοληθεί τόσο στην εξυπηρέτηση πελατών όσο και στο βασικό τεχνικό κομμάτι που δραστηριοποιείται η εταιρεία . Επίσης ανάλογα με τις ειδικές γνώσεις του θα απασχοληθεί και στο κομμάτι ηλεκτρονικού εμπορίου της εταιρίας  . Θα είναι σε θέση να μάθει από πρώτο χέρι όλες τις βασικές λειτουργίες μιας εταιρίας καθώς και να αναλάβει κάποια micro projects σχετικά με την διαπραγμάτευση με προμηθευτές αλλά και την διαχείριση του στοκ της εταιρίας.

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει όρεξη για μάθηση , ικανότητα να φέρει εις πέρας το έργο που του ανατίθεται και κίνητρο να ασχοληθεί με αντικείμενα πέραν του στενού ορίου της γνώσης που έλαβε ως φοιτητής /τρια . Απαιτείται συνέπεια , ακρίβεια , αποτελεσματικότητα ,  διάθεση για συνεργασία . Όσον αφορά τις ακαδημαϊκές γνώσεις που θα απαιτηθούν  θα προτιμηθούν άτομα με  επίδοση στα ακαδημαϊκά τους καθήκοντα καθώς και έφεση στην ανάπτυξη προσωπικών ικανοτήτων πέραν του στενού ορίου των απαιτήσεων του τμήματος τους . Απαραίτητη η άριστη γνώση αγγλικής . Δίνεται η δυνατότητα για απασχόληση επιπλέον της πρακτικής άσκησης με όρους αγοράς .

Παρακαλούμε οποίος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο της επιχείρησης στέλνοντας ευρωπαϊκό βιογραφικό .

 

Στοιχεία Επικοινωνίας υπεύθυνου :

Χατζηκυριάκος  Μιχάλης  

Αίαντος 4 , Βριλήσσια  15235

Τήλ :  2130295260 // 6951000143   Email: computergeniusa4@gmail.com

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη