Εφαρμογή
Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας
Γενικά
Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Μακιγιάζ διαρκείας με δερματοστιξία»

Ο οργανισμός Science Technologies σε συνεργασία με τον Π.Σ.Α.Μ.Κ.Α. παρουσιάζουν τη νέα θεματική ενότητα «ΕΥΕΞΙΑ» του επιμορφωτικού ιστότοπου Scienceweb.gr. Οι υπηρεσίες της συγκεκριμένης ενότητας παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ προς τα μέλη της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδος (ΟΣΕΔΑΕ- www.osedae.com) για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της. Στα πλαίσια της επιμόρφωσης των ενασχολούμενων με τους τομείς Ευεξίας- Αισθητικής- Κοσμετολογίας (επαγγελματίες αισθητικοί, σπουδαστές σχολών αισθητικής κ.τ.λ. ) διοργανώνονται διαδικτυακά σεμινάρια (webinars). Μέσα στο 2015 έχουν προγραμματιστεί τέσσερα δωρεάν webinars.


Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 από την κ. Μικελάτου Έφη, με θέμα «Μακιγιάζ διαρκείας με δερματοστιξία»


Εγγραφείτε δωρεάν στην θεματική ενότητα «ΕΥΕΞΙΑ» του www.scienceweb.gr και δηλώστε δωρεάν συμμετοχή στο πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο. Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες συμμετοχής: τηλ. 2109690592-4, support@scienceweb.gr.

(Η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής θα μας βοηθήσει στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας).»


Κοινοποιήστε το βίντεο προώθησης και καλέστε άτομα στην εκδήλωση που έχουμε δημιουργήσει στο facebook:


https://www.facebook.com/events/906012422743726/

https://www.youtube.com/watch?v=gANrcgYaeds

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη