Εφαρμογή
Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας
Γενικά
Το πρώτο Athens Startup Weekend Education στις 17, 18 και 19 Ιανουαρίου

•    Ημερομηνία Έναρξης: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014
•    Ώρα Έναρξης: 18:30
•    Τοποθεσία: The Impact Hub Athens
•    Διεύθυνση: Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή
•    Κατηγορία: Εκδήλωση
•    Ημερομηνία Λήξης: Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014
•    Ώρα Λήξης: 21:00

Μπορεί μια ιδέα να γίνει επιχείρηση σε ένα Σαββατοκύριακο; Ναι, αν την αναπτύξεις σε συνεργασία με ανθρώπους με πάθος για δουλειά και δημιουργία και την παρουσιάσεις σε ανθρώπους με εμπειρία και πάθος για καινοτομία.

Έχεις μια ιδέα που μπορεί να αλλάξει τον χάρτη της εκπαίδευσης;
Το πρώτο Athens Startup Weekend Education σε προσκαλεί να γίνεις και εσύ μέρος του πιο δημιουργικού event της πόλης, που θα πραγματοποιηθεί στις 17, 18 και 19 Ιανουαρίου 2014 στο The Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή).

Tι είναι το Startup Weekend;
Το Startup Weekend είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στόχο έχει να εκπαιδεύσει, να εμπνεύσει και να υποστηρίξει νέες, καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες. Με το θεσμό να μετρά πάνω από 1000 events σε περισσότερες από 170 χώρες ανά τον κόσμο, το Startup Weekend συνιστά ένα από τα πιο δημοφιλή startup events παγκοσμίως και ταυτόχρονα ένα δυναμικό δίκτυο επιχειρηματιών.

Γιατί Startup Weekend Education;
Το Startup Weekend Education δημιουργήθηκε πιστεύοντας ότι η επιχειρηματικότητα είναι η πιο ισχυρή δύναμη με θετικό αντίκτυπο στην εκπαίδευση. Είναι ένα διεθνές δίκτυο αποτελούμενο από παθιασμένους εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές, επιχειρηματίες, developers, και designers με στόχο να φέρουν μια επανάσταση στο πεδίο της εκπαίδευσης, δημιουργώντας βιώσιμες επιχειρήσεις που απαντούν σε σημαντικές προκλήσεις και προβλήματα στον τομέα αυτό.

Πώς λειτουργεί ένα Startup Weekend;
Παρασκευή : Ρίξε μια ιδέα
Παρουσίασε την ιδέα σου, ψήφισε τις αγαπημένες σου, δημιούργησε ομάδες και ξεκίνα τη δουλειά! Δεν έχεις να μοιραστείς μια ιδέα; Κανένα πρόβλημα! Κάποιος θα σε χρειαστεί στην ομάδα του.
Σάββατο : Δημιούργησε
Δούλεψε με καταξιωμένους μέντορες και ανάπτυξε περισσότερο την ιδέα σου για να τη μετατρέψεις σε μια βιώσιμη επιχείρηση.
Κυριακή : Παρουσίασε
It's show time! Βάλε τις τελευταίες πινελιές στην παρουσίασή σου και πείσε τους κριτές γιατί είσαι το καλύτερο startup.

Το Athens Startup Weekend Education είναι μια πρωτοβουλία των εργαστηρίων «Διαφήμισης & Δημοσίων Σχέσεων» και «Πολιτισμού & Πολιτιστικής Διαχείρισης» του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου.
Light up your idea, brighten up your education!

Περισσότερα: www.epixeiro.gr
Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη