Εφαρμογή
Γραφείο Διασύνδεσης
Γενικά
Νέες θέσεις συνεργασίας με Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας για Νέους Επιστήμονες Πανελλαδικά.


Αναζητούνται Νέοι-Νέες Επιστήμονες , Επόπτες Δημόσιας Υγείας -  Υγιεινολόγοι, Περιβαλ-λοντολόγοι, Χημικοί, Μηχανικοί Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης – Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης, Τεχνολόγοι Περιβάλλοντος και Οικολογίας, Περιβαλλοντικής Φυσικής, Γεωπόνους –Τεχνολόγους  Γεωπόνους σε Τμήματα Περιβάλλοντος, Κλωστοϋφαντουργοί, με Επιχειρηματικό Πνεύμα, εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και να αναζητούν ‘‘ κάτι το διαφορετικό’’, σε Νέους τομείς.                         


Απαραίτητα Προσόντα: Νέοι - Νέες από 25 ετών, Ανώτερης - Ανώτατης Εκπαίδευσης, με Φιλοδοξίες και Οργανωτικές ικανότητες, Ομαδικό Πνεύμα Συνεργασίας, διάθεση για εργασία και Αυτοκίνητο.

 

● Η μονή υποχρέωση Κοινωνικού Χαρακτήρα του Επιστήμονα Διαγνώστη θα είναι, η Παροχή Ενημέρωσης μέσα από τα Κοινωνικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα, όπως ενημέρωση Ρύπανση εσωτερικών χώρων και ανθρώπινη υγεία.

 Οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο e-mail: info@klintec.gr ή στο FAX: 2104829400 με πλήρη στοιχεία για τον Τομέας Αξιολόγησης & Επιλογής Συνεργατών , η για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα  2104829839, 6932245887.


 Πηγή: www.greenandclean.gr/http://www.greenmiteclean.gr/ http://cleaningnews.gr/?page_id=10

 

Για την σχετική ανακοίνωση πατήστε εδώ

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη