Εφαρμογή
Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας
Γενικά
Εκδήλωση 1st Energy Tech Forum

Στις 1-4-2016 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο "1st Energy Tech Forum" στην «Τεχνόπολι» του Δήμου Αθηναίων.

Η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων θα φιλοξενήσει την ανοικτή αυτή συνάντηση για τις Ενεργειακές Τεχνολογίες και την Καινοτομία, που πραγματοποιεί το energia.gr, το πρωτοπόρο Ελληνικό ενεργειακό portal.

Νέες ενεργειακές τεχνολογίες, καινοτόμα προϊόντα και εφαρμογές, καθώς και πρωτότυπες ιδέες που αναπτύσσονται σήμερα στη χώρα μας στη βιομηχανία, στις επιχειρήσεις, στα ΑΕΙ και τα ερευνητικά κέντρα θα παρουσιαστούν σε ένα ευρύτερο κοινό, στο ιδιαίτερο αυτό event του energia. gr, υπό την αιγίδα και με την συνεργασία του Ινστιτούτου Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (IENE).

Με στόχο την προώθηση της εγχώριας παραγωγής ενεργειακών τεχνολογιών και την ενίσχυση των εξαγωγικών προοπτικών τους, το 1st Energy Tech Forum θα δώσει την ευκαιρία σε επιχειρήσεις με ενεργειακά προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και ερευνητικά προγράμματα σε εξέλιξη, να παρουσιάσουν το έργο τους. Στο ETC θα συμμετάσχουν, επίσης, ανεξάρτητοι επαγγελματίες του ενεργειακού τομέα (en ergy professionals), ερευνητές και ερευνητικά κέντρα από τον επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό χώρο, με στόχο να προβάλουν καινοτόμα ενεργειακά συστήματα, εφαρμογές και προϊόντα που έχουν αναπτύξει.Ιστότοπος: http://www.energia.gr/article.asp?art_id=101321
Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη